Structuur van de training & opdrachten

Elke les start met een video met toelichting over de lesstof, de opdrachten en de implementatie van de stof.  De lessen eindigen allemaal met een aantal werkbladen die je kunt downloaden. Sla deze op, maak de opdrachten en ga ermee aan de slag in de praktijk. 

Het bekijken van een les kost ongeveer 15-20 minuten per les. 

De opdrachten bij de lessen duren ongeveer 60 – 90 minuten om in te vullen. Dit is geheel afhankelijk van de input die je team geeft tijdens de lessen. Het echte werk gaat pas beginnen wanneer je de gemaakte opdrachten in de praktijk gaat uitvoeren en implementeren.

We adviseren je om elke 2 weken te starten met een nieuwe les en direct de bijbehorende oefeningen te maken. Binnen die 2 weken kun je de oefeningen direct gaan toepassen in de praktijk.

De coaching sessies zullen 1x per maand online plaatsvinden via zoom.  

Een week vooraf elke coaching sessie stuur je een mail met jouw hulpvraag(en). Deze stuur je naar highlevel@marietteham.nl.

Na elke coaching sessie ontvang ik binnen 5 dagen een reflectieverslag. In dit verslag beschrijf je tot welke inzichten je kwam tijdens en na het volgen van de les. In het verslag beschrijf je de situatie hoe die nu is, wat je wilt veranderen en hoe je de oefeningen gaat implementeren in je praktijk. Ook beschrijf je welk effect de les heeft op jouw medewerkers. Op deze manier monitoren we de vooruitgang van jou en jouw medewerkers in jouw traject.