De tien sleutels tot succes!

10 sleutels tot succes! 

  1. Wees kritisch, maar blijf een open mind houden. Wat bedoel ik daarmee? Sluit niet gelijk de deur bij elke stap die je in deze training gaat zetten.
  2. Je zal op bepaalde momenten ontdekken dat het lastig is. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn, blijf een open mind houden en vraag een gesprek aan met mij.
  3. Laat je vooroordelen los. Oefen daarmee, want dit heb je straks zeker nodig wanneer je uitgebreide behandelplannen aan gaat bieden.
  4. Luister actief, dit betekent dat je op het moment dat je dit programma volgt en in de coaching sessie zit, actief meedoet en luistert. Oefen met het luisteren door je gedachten op nul te zetten.
  5. Stel je open, durf vragen te stellen en durf uit je comfort-zone te stappen. Ook al voelt dit eng. Leer benoemen wat je voelt en leer hoe je daar doorheen kan gaan.
  6. Wees proactief, zorg dat je vooruit denkt. Laat het niet afhangen van de situatie, maar pak je rol in het geheel.
  7. Herken wat je tegenhoudt. Dit is een stukje dat voor iedereen anders is. De vraag is wat houdt jou tegen? In de 1e les gaan we daarmee gelijk aan de slag.
  8. Durf je kwetsbaar op te stellen. Durf te benoemen waar je in de praktijk tegenaan loopt. Alleen wanneer jij je open durft te stellen, dan zullen anderen dit ook doen. Denk ook aan je patiënten.
  9. Heb vertrouwen dat je de juiste stap hebt gemaakt op het juiste moment en dat er veel te leren is. En dat alles een kladversie is, je hebt niets te verliezen
  10. Voel je veilig in dat wat je mag leren en implementeren.

Met deze voorbereiding hoef ik je geen succes te wensen, maar heb je succes en kan ik alleen maar zeggen. Zie obstakels als uitdagingen en blijf je focussen op de toekomst van een praktijk die meer maakt en meer verdient met high-level sales.