HIGH-LEVEL SALES PROGRAMMA VOOR TANDARTSEN

BEREIK OPTIMALE ZORG VOOR JE PATIËNTEN, MEER RENDEMENT, MEER VRIJE TIJD EN MEER VOLDOENING IN JE WERK!

START NIEUWE RONDE: VOORJAAR 2024

High Level Sales Programma

Overwin je blokkades om de patiënt zo goed mogelijk te helpen en hierdoor een bloeiende praktijk met een hoge omzet mogelijk te maken!

Merk je ook dat je het lastig vindt om het optimale behandelplan aan patiënten voor te stellen, waardoor je de patiënt niet zo goed helpt, maar ook niet verdient wat mogelijk zou zijn?

Je bent niet de enige! Veel tandartsen durven niet aan de patiënt voor te stellen wat ze echt nodig hebben, omdat ze het idee hebben dat ze moeten luisteren naar wat de patiënt denkt dat hij nodig heeft en ervan uitgaan, en zelf invullen dat de patiënt zo min mogelijk wil en kan uitgeven.

Hierdoor krijgt de patiënt niet wat gedaan moet worden, zijn je resultaten suboptimaal, is de patiënt niet heel blij maar jij ook niet!

Ook jij kunt leren hoe je je schroom om het beste behandelplan voor te stellen, overwint, de patiënt hierin moeiteloos overtuigt, de meeste omzet uit een patiënt haalt, maar ook de meeste voldoening hebt in je werk, omdat je je patiënten de beste zorg geeft die mogelijk is. Je patiënten zijn zonder uitzondering superblij!

Belangrijk is dat je je belemmerende overtuigingen overwint. Dat je precies de juiste vragen kunt stellen. Maar dat je ook leert hoe je je patiënten op de juiste manier kunt inschatten zodat je een passend voorstel kunt doen, voor korte EN lange termijn. Je leert de bezwaren van patiënten effectief te weerleggen.

En dat is precies wat je gaat leren in mijn High Level salesprogramma.

“Op de werkvloer merk ik dat ik directer ben geworden in het aansturen van mijn team.”
Arend-Hendrik de Visser
Tandarts, Tandarts aan Zee in Burgh-Haamstede

Dit is wat je gaat leren in het programma:

HOE 5 MINDSETS BEPALEN HOE GOED JE KUNT VERDIENEN IN DE TANDARTSPRAKTIJK

Welke belemmeringen bewust en onbewust kom je tegen? Leer over de verschillende belemmeringen die tandartsen hebben en leer over de helpende overtuigingen die zorgen dat je meer gaat verdienen.

HOE JE KAN ZORGEN DAT DE PATIENT DE OPTIMALE ZORG KRIJGT, ZODAT JE ZOVEEL MOGELIJK WAARDE TOEVOEGT AAN JE PRAKTIJK EN AAN DE PATIENT

Krijg een ander beeld, ten aanzien van de productiestromen, binnen de praktijk en ontdek dat het succes van een praktijk afhankelijk is van het vermogen om onderscheid te maken tussen standaard zorg en zorg vanuit zorgzaamheid.

Leer het onderscheid te maken tussen patiënten met eenvoudige en complexe zorgvragen en ontdek wat het verschil is in de manier waarop zij dit ervaren en de behoeftes die ze hebben.

HOE JE JE KAN ONDERSCHEIDEN EN GAAT DOEN WAT JE LEUK VINDT EN DAARMEE JE AANTREKKINGSKRACHT GAAT VERGROTEN

Doe datgene waar je blij en energie van krijgt. Krijg helder welke behandelingen jij graag uitvoert en krijg strategieën om daadwerkelijk daar te komen.

WELKE GESPREKSTECHNIEKEN ER NODIG ZIJN, WAARDOOR PATIENTEN MEER OPENSTAAN VOOR UITGEBREIDE BEHANDELPLAN

Vier gespreksleiders die de relatie van je patiënt transformeren.

Bouw een relatie met je patiënt waarbij deze zich ECHT gehoord en begrepen voelt en leer overtuigen vanuit de voorkeuren van de patiënt.

HOE JE IN 4 STAPPEN EEN SCRIPT MAAKT ZODAT JE EEN ‘JA‘ OP JE BEHANDELPLAN KRIJGT EN EEN OPTIMAALGESPREK VOERT EN DE PATIËNT OVERTUIGD IS VAN HET OPTIMALE BEHANDELPLAN

Leer hoe je op een praktische manier gesprekken kunt voeren met een persoonlijk salesscript en leer hoe je de verbinding kan maken met de patiënt en het gesprek leidt naar dat wat de patiënt nodig heeft.

HET GEHEIME WAPEN VAN DE EXPLORATIEGIDS: HOE JE MEER SUCCES HEBT BIJ HET AANBIEDEN VAN JE BEHANDELPLAN

Documenteer wat echt belangrijk is voor de patiënt en zorg voor meer vertrouwen bij jezelf en alle teamleden tijdens het gesprek met patiënten.

HOE JE MET GEMAK TARIEVEN DEELT MET PATIENTEN ZELFS ALS JE ZELF MOEITE HEBT MET HET BEDRAG

Weet je wat jouw financiële comfortzone is en de financiële comfortzone van jouw teamleden?

Leer waarom je je eigen financiële beperkingen niet op patiënt moet leggen en kies voor de beste zorg voor de patiënt. Heb de moed om samen met je medewerkers over jullie financiële comfort zone heen te stappen en onthoud de patiënt niet van de optimale zorg.

HOE JE ZOVEEL MOGELIJK VOLDOENING KRIJGT, OMDAT JE JE VISIE KAN VERWEZELIJKEN IN JE WERK WAARDOOR JE MEER VRIJE TIJD OVERHOUDT

Hoe je visie in overeenstemming is met de nieuwe manier van werken en implementeer strategieën die het proces, waarbij de patiënt wanneer ze klaar zijn voor de uitgebreide zorg voor jou kiezen.

Ik ben Mariëtte Ham

Businesscoach voor de ondernemende tandartsen en mede-eigenaar van tandheelkundige kliniek Ordentall in Rotterdam.

Ik help tandartsen een succesvolle tandartspraktijk te bouwen, met meer omzet, vrijheid en behoud van autonomie.

Door ruim 30 jaar ervaring als mede-eigenaar en mijn voetsporen te hebben verdiend als eerste Businesscoach voor de ondernemende tandarts, heb ik heel veel kennis en ervaring in wat tandartsen nodig hebben om een succesvolle praktijk te realiseren.

Wat houdt het programma in:

Het salesprogramma “Hoe je meer winst maakt in de tandartspraktijk, meer verdienen met High-level sales” duurt 6 maanden en omvat 8 online lessen, inclusief 6 x online groepscoaching en een 2-daags live event.

Dit blended programma is een programma die het beste tot zijn recht komt wanneer de lessen tezamen met de medewerkers uitgewerkt en geïmplementeerd worden.

Het programma start online in het voorjaar van 2024.

Event

Het salesprogramma wordt afgesloten met een 2-daagse live event “High Level Sales Event voor Tandartsen”.

“Van fabriek naar high level praktijk”

Het event biedt de ondernemende tandarts een stap naar meer emotionele binding met de patiënt, heldere behandelplannen op basis van concrete analyse, zorg op basis van zorgzaamheid en tools om met High-Level Sales meer omzet te genereren door in te spelen op de zorgbehoefte van de patiënten.

Het event vindt plaats op 8 en 9 maart 2024

“Vol passie en enthousiasme vertelt Mariëtte over haar visie van de optimale tandheelkundige zorg. Je doet het ene na het andere waardevolle inzicht op. In ben blij dat ik de kans heb gekregen om het programma van Mariëtte aan de start van mijn carrière te volgen!”

Neem jij de tijd om te investeren in je tandartspraktijk?

Ben jij toe aan de volgende stap?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met Mariëtte Ham in.
Klik hier om jouw afspraak te maken.

Meer verdienen met HIGH-LEVEL SALES PROGRAMMA – 6 maanden

Betaling in 1 keer
4997
 • Ja, ik doe mee met het 6 maanden High-Level Sales programma voor de tandarts. Mijn bedrijf investeert het volledige bedrag van € 4997.

  Ik maak hierbij gebruik van €1000 voordeel door direct te betalen.

  Dit programma is vrijgesteld van BTW.
Meest gekozen

Meer verdienen met HIGH-LEVEL SALES PROGRAMMA – 6 maanden

Betaling in termijnen
5997
 • Ja, ik doe mee met het 6 maanden High-Level Sales programma voor de ondernemende tandarts. Mijn bedrijf investeert het volledige bedrag van € 5997.

  Bij acceptatie in het programma betaal ik een aanbetaling van € 1497.

  Daarna volgen 6-maandelijkse termijnen van € 750 via automatisch incasso.

  Dit programma is vrijgesteld van BTW.